Sintem prezenti in sistemul de achizitii publice SEAP

Serviciile noastre sint disponibile si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) / Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (SICAP).
Creare site web pentru Granturi pentru Digitalizare IMM (PNRR)

Serviciile noastre pot fi achizitionate si direct prin intermediul platformei SEAP

https://e-licitatie.ro

Accesind site-ul SEAP / SICAP e-licitatie.ro, site operat de catre Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADR), veti gasi serviciile noastre de web development listate in catalogul nostru electronic. Reperele de catalog (serviciile) pot fi direct consultate accesind linkurile codurilor CPV de pe aceasta pagina.

Pentru a actualiza catalogul online cu oferta personalizata care sa corespunda exact nevoilor institutiei publice pe care o reprezentati (minister, primarie, spital, prefectura, regie autonoma, gradinita, scoala, liceu, universitate, muzeu, etc.) va rugam sa luati legatura cu noi in vederea publicarii ofertei in catlogul electronic de pe platforma SEAP.

Datele noastre de identificare pe e-licitatie.ro:
 • TIP DE OFERTANT
  Societate comerciala
 • COD DE IDENTIFICARE FISCALA
  3968002
 • DENUMIRE ENTITATE
  S.C. IT NETWORKS SERVICES S.R.L.
 • NR. DE INREGISTRARE LA ORC
  J40/12870/1993
 • TIP DE OFERTANT
  Societate comerciala
 • COD DE IDENTIFICARE FISCALA
  3968002
 • DENUMIRE ENTITATE
  S.C. IT NETWORKS SERVICES S.R.L.
 • NR. DE INREGISTRARE LA ORC
  J40/12870/1993

Coduri CPV

Codul CPV (Common Procurement Vocabulary) stabileste un singur sistem de clasificare pentru achizitiile publice cu scopul de a standardiza referintele utilizate de autoritatile si entitatile contractante pentru a descrie obiectul contractelor de achizitii publice.

Cautati sau accesati direct reperele noastre de catalog:

Get started on your digital project!

more information right away
© IT NETWORKS SERVICES - CUI: 3968002 - Webdesign & Webdevelopment Romania. All rights reserved. Web Development by webdesignromania.eu